Vin

Grillvin – 5 bud på vine til dine grillaftener om sommeren

Hyggelig aften med et glas vin

Sommer er lig med grillaftenener på terrassen. Men hvilke vine går godt til grillmadens røgede smag? Vi har samlet 5 gode bud på vine til dine sommeraftener med grillmad på terrassen. Vi har inkluderet både hvidvin, rødvin og rosévin, så der er noget til enhver smag, og noget der passer til maden næsten uanset hvad du skal have på grillen. Derudover får du prisgaranti, fri fragt* samt dag-til-dag-levering, hvis du køber en af/nogen af vinene.

1. Celler Pinol, Sa Natura 2018 – Rødvin – 99 kr. (Spar 50 kr.)
Cellar Pinol er en af de bedste økologisk dyrkede vine man kan få fra vinlandet Spanien. Vinen har modnet omkring et år på træfad og har en alkoholprocent på 14. I denne vin får du masser af velsmag med nuancer af solbær, blåbær, peber og diverse krydderier. En skøn vin, der er den perfekte ledsager til fjerkræ, grøntsager og salater samt lyst kød.

2. Pierre Amadieu, Grand Romane, Rhône Blanc ‘Terroir d’Exception’ 2020Hvidvin – 125 kr. (Spar 40 kr. t.o.m. 30.06.2022)
Her får du en frisk sommervin, der går perfekt sammen med fisk på grillen. Vinen har noter af citrusfrugter og grape, og en duft af æbler og pærer. Det er smagen af sommer, og en dejlig vin at nyde en sommeraften sammen med en let grillret.

3. Chateau Paradis, Rose Terre des Anges Aix-en-Provence 2020 – Rosévin – 149 kr. (Spar 70 kr. t.o.m. 31.08.2022)
Denne rosévin supplerer aperitifs, lys fisk, fjerkræ, lyst kød og skaldyr aldeles godt. Den fungerer også fremragende som en hyggevin til de sene sommeraftener på terrassen eller altanen. Med denne rosévin får du smagen af skovjordbær, ferskner, citronskal og saltmandler. En skøn kombination, der passer perfekt til den danske sommer.

4. Smagekasse Bestsellers – Hvidvin – 599 kr. (Spar 375 kr.)
I denne kasse får du 6 af de mest solgte hvidvine hos vildmedvin.dk for blot 599 kr. Det er altså de mest populære hvidvine, du alle kan prøve i én og samme smagekasse. Med denne smagekasse er du dækket ind uanset, hvilken type fisk eller skaldyr du skal have på grillen. Kassen inkluderer vin lige fra Chardonnay til Sauvignon Blanc, så du kan få prøvet lidt af hvert.

5. Bordeaux Smagekasse – Rødvin – 999 kr. (Spar 471 kr.)
Vores sidste bud er en Bordeaux smagekasse med 6 skønne rødvine fra det franske vinområde Bordeaux. Her får du en pakke med lidt forskelligt. Vinene har masser af dybde og intensitet, og går derfor godt sammen med kraftige retter med stor smag. Det kan være bøffer, vildt eller andre former for mørkt kød på grillen.   

Lige nu sparer du 471 kr. i forhold til normalprisen. Så tag en tur med til Bordeaux – måske finder du en ny favoritvin til sommeren.

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed