Cocktailsmagning

Cocktails er fantastiske. De kan noget helt andet end det at drikke ren spiritus. Når man taler cocktails, så står der nogen bag, som har gjort alt for at sammensætte lige netop de ting, der passer perfekt sammen.

Cocktails har desuden den evne, i forhold til f.eks. rene typer spiritus som whisky eller rom, at der altid er noget for enhver smag. Det kan blandes præcist efter dine præferencer og det er der altså noget skønt ved. Så uanset om du er til whisky, gin, rom eller vodka, så er der med garanti en cocktail for dig.

Hvis du godt kunne tænke dig at udvide din horisont når det gælder cocktails, så skal du uden tvivl prøve at deltage i en cocktailsmagning. Ikke nok med at det nemt kan være starten på en sjov aften, så er det også en spændende oplevelse, hvor du introduceres til helt nye smagsoplevelser og mødes af bartendere, der kan fortælle meget mere om arbejdet bag den perfekte cocktail.

Greattaste fællesskabet – for dig der elsker smagninger

Vil du være med i klubben for god smag?
Du er det helt rette sted. Det koster dig ingenting, til gengæld får du hver uge tilsendt et nyhedsbrev om spændende nye smagninger, vores nye indhold, udstyr til at afholde smagninger og meget mere.

Du får også mulighed for at deltage i en konkurrence eller to, kun for vores medlemmer. Vi garanterer dig, at du bliver fri for spam.

Vil du læse mere om fællesskabet for smagsentusiaster? Så klik her.