NyhederTilbud

Mangler du gaven til farsdag? Fire smagsoplevelser du bør overveje!

Gode flasker rødvin

Har du glemt (eller udskudt) beslutningen om at finde en gave til din far på farsdag? Farsdag er den søndag d. 5. juni 2022.

Det er altså ved at være lige rundt om hjørnet og så står mange, som så mange gange før, med problemet: Hvad giver man manden, der har alt? Heldigvis så har du lidt tid at løbe på endnu.

Du har måske modtaget en lidt tynd liste med nogle forslag til hvad det kunne være, men underbukser eller strømper er måske ikke lige det mest spændende igen i år? Vi har løsningen til dig – og faktisk skal du ikke engang uden for døren eller vente på en pakkelevering, for at få sikret dig gaven til farsdag.

Du skal nemlig give din far en oplevelse og nærmere bestemt, en smagsoplevelse. Af erfaring kan vi sige, at denne type gave ofte går rent ind. Det kan lidt noget andet end sådan en pakke underbukser og det viser bare, at du har lagt lidt ekstra tanker i beslutningen om at finde en personlig gave til din far.

Vi tager dig igennem fire gode oplevelser, som alle sammen kan bookes til overkommelige penge og som sikrer dig, at der er styr på gaven med det samme.

Smagsoplevelser til farsdag 2022

Det bliver aldrig rigtig nogen nem opgave at finde den perfekte gave til farsdag. Morsdag var i sig selv svær nok og nu skal du igennem det igen med farsdag. Og så er farsdag typisk værre, da mødrene trods alt ofte har lidt flere af de gode ønsker end fædrene. Så nu skal du altså på den igen og vi har foreslået en smagsoplevelse, men hvorfor så det?

Først og fremmest, så er oplevelsesgaver blevet utroligt populære i de senere år. I takt med at vi køber flere og flere ting selv, så er det også sværere at komme på noget som man for alvor ønsker sig. Mange tænker måske ikke oplevelser ind i deres ønsker og det gør dem bare til en endnu bedre overraskelse.

Har du en far, der godt kan lide god vin, øl, whisky, gin eller noget helt femte, så er en smagning en fantastisk gave. Det viser også at du er gået lidt længere for at finde en mere personlig gave. Fordelen er desuden også, at der findes smagninger i nærmest alle prisklasser og i hele landet. Mange smagninger er også mere end “bare” en smagning. De kan byde på rundvisning, historier og viden om processerne bag skabelsen af det, der smages.

4 forslag til en gave til farsdag

Vi har fire forslag til dig. De er allesammen valgt fordi de er virkelig gode, men også fordi at der er gode tilbud at hente på dem i forbindelse med farsdag. Måske er prisen så god, at du kan invitere dig selv med?

Finder du ikke en smagsoplevelse blandt dem vi har fundet her, så kan du naturligvis også gå på jagt blandt alle vores smagninger.

Cocktailsmagning – PV – Kaffe & Cocktails – Århus: 296 kr. (spar 25%) – Link til oplevelsen

Her kan du overraske din far med en smagning af fremragende cocktails hos PV – Kaffe & Cocktails i Århus. Smagningen løber over 2,5 time, hvor der skal smages på hele 10 signaturcocktails i mængder, der svarer til cirka 4-5 cocktails.

Vinsmagning – Nordlund Vingård – Hvidovre: 180 kr. (spar 25%) – Link til oplevelsen

Produktionen af vin i Danmark er for alvor blomstret op i de seneste år. Hvis din far er til vin, så synes vi at du skal overveje at invitere ham på en oplevelse på Nordlund Vingård. Her får man rundvisning i både produktion, vinmarker og i vinkælderen. Dertil skal der naturligvis også smages på tre dansk producerede vine. Hele oplevelsen strækker sig over cirka 1,5 time.

Oplev en dansk vingård – Lindely Vingård – Kolding: 139 kr. (spar 25%) – Link til oplevelsen

Oplevelsen hos Lindely Vingård minder meget om den ovenstående, men den er placeret lidt mere praktisk, hvis din far bor i Jylland. Her får man også et spændende indblik i hvordan det foregår, når der produceres vin i Danmark og der skal også smages på tre af de vine, som fremstilles på Lindely Vingård. Der er mulighed for at bestille oplevelsen inkl. tapas for 221 kr.

Whiskysmagning – Stauning Whisky – Skjern: Spar 20% på alle oplevelser – Se alle oplevelser

Det sidste vi vil slå et slag for ift. til en gave til farsdag, er oplevelserne hos en af landets absolut bedste whisky destillerier, Stauning Whisky. Destilleriet er anerkendt i hele Danmark for deres fremragende whisky. Hos Stauning Whisky er der mulighed for at vælge i mellem fire forskellige oplevelser – og der er 20% rabat på dem alle frem til den 6. juni.

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed