SmagningerSnapsVin

Få overblikket: Nye smagninger i november

Nye smagninger i november 2022

På Greattaste.dk forsøger vi løbende at holde vores oversigt over smagninger opdateret, så nye spændende oplevelser tilføjes når de bliver tilgængelige. Der skabes hver måned nye og spændende oplevelser rundt omkring i landet og dem synes vi ikke at du skal snydes for.

I dette indlæg får du derfor overblikket over hvilke nye smagninger vi har tilføjet til siden, i november måned. Der er lidt for enhver smag – vi skal forbi alt lige fra nye vinsmagninger, til snaps, gin, whisky og hytteophold på et brænderi.

Tre nye vinsmagninger

Er du vild med vin og ikke mindst vinsmagninger, så er der godt nyt til dig. Vi har nemlig tilføjet tre helt nye vinsmagninger, hvor værterne står og venter på at byde dig velkommen. De byder alle tre på lidt forskelligt, så der er uden tvivl lidt for enhver smag, hvis man kan lide vin.

Sydafrikansk vinsmagning i Risskov
Den første smagning arrangeres af Chas E. Vinhandel i Risskov. Her bydes du indenfor til to timers vinsmagning med fokus på Sydafrikansk vin. Denne smagning byder ikke blot på spændende smagsoplevelser, men også en tur igennem historien om den Sydafrikanske vinrevolution.

Sydafrika har vist sig som et af de mest lovende vinlande og ved smagningen her, tages du igennem alt det som landet har at byde på. Du får således mulighed for at smage på både rødvine, hvidvine, mousserende vine og dessertvine fra Sydafrika.

Pris: 399 kr. per deltager
Sted: Chas E. Vinhandel i Risskov
Læs mere om smagningen her

Beaujolais nouveau & boeuf bourguignon i Aarhus C
Den næste vinsmagning er også en som Chas E. Vinhandel står bag. Denne har dog et fransk fokus, både når det gælder vinen, der skal smages, men også maden som følger med. Her får du nemlig mulighed for at kombinere en smagning af fremragende Beaujolais noveau vin med en lækker omgang Boeuf Bourguignon.

Beaujolais noveau vinen er lavet på Gamaydruen og fremstilles i Beaujolaisregionen, i Frankrig. Vinen er særligt speciel, fordi den er gæret i meget kort tid og altid frigives på den tredje torsdag i november måned. Den er kendt for sin lette drikkelighed og frugtige smag, men det kan du lære meget mere om på smagningen. Hovedretten, Boeuf Bourguignon, leveres af Restaurant l’Estragon i Aarhus.

Pris: 425 kr. per deltager
Sted: Chas E. Vinhandel på Aarhus Ø
Læs mere om smagningen her

Vælg selv vinen du vil smage hos Ma Petite France i Aalborg
Ma Petite France ligger i Aalborg og er en fantastisk hyggelig vinbar, som alle vinelskere bør besøge. Her er tempoet helt i bund og fokus er på gode franske vine og nærvær.

Smagningen er lidt anderledes en så mange andre vinsmagninger, fordi du selv får lov til at vælge den vin du vil smage. Du kan derfor tage udgangspunkt i dine egne smagspræferencer eller måske noget du har tænkt på du gerne vil smage. Man får mulighed for at smage 3-4 glas vin efter eget valg – og der følger naturligvis også lidt historie med om hver enkelt vin.

Pris: 350 kr. per deltager
Sted: Ma Petite France i Aalborg
Læs mere om smagningen her

En ny snapsesmagning op til jul

Snapsesmagninger er ikke dem vi har flest af, men her har vi timet det perfekt op til jul med en helt ny en af slagsen.

Smag 8 forskellige snaps med Bornholm Spirits i København
Det er Bornholm Spirits, der byder dig indenfor til en spændende snapsesmagning i København. Her vil man kunne opleve en række forskellige snaps og alle historierne bag både snaps og det at producere snaps.

Dette er en smagning, hvor man får mulighed for at opleve hvordan snaps er meget mere end Rød Aalborg og Linie Akvavit. Smagningen udbydes året rundt, men er selvfølgelig ekstra aktuel lige nu, hvor vi nærmer os juletid. I skrivende stund er der stadig ledige datoer i december (6/12, 10/12, 13/12, 22/12), så hvis man leder efter et hyggeligt julearrangement, så er det oplagt at slå til nu.

Pris: 375 kr. per deltager
Sted: Bornholm Spirits i København
Læs mere om smagningen her

Gin og whisky smagning

Gin og whiskysmagninger er sammen med vinsmagninger, nogle af de absolut mest populære kategorier på Greattaste.dk. I denne måned har vi tilføjet en enkelt ny smagning, hvor du har mulighed for at smage både gin og whisky.

Smag direkte fra fadet hos Radius Distillery
Radius Distillery er beliggende i smukke omgivelser på Oremandsgaard Gods nær Præstø. I destilleriet brygges der på masser af spændende sager. Fokus er på gin, whisky og brandy. Du får lov til at smage på lidt af det hele ved denne smagning.

Der er også inkluderet en rundvisning på destilleriet og her tages du med hele vejen rundt, så du kan se hvordan dansk kvalitets spiritus produceres. Du skal blandt andet en tur på fadloftet, hvor der vil være mulighed for at smage direkte fra fadet.

Pris: 250 kr. per deltager
Sted: Radius Distillery på Oremandsgaard Gods
Læs mere om smagningen her

Vi runder af med to blandede smagninger

Sidst, men ikke mindst, finder vi to smagninger, som vi kategoriserer som “blandede” smagninger. Disse byder nemlig begge to på smagning af lidt af hvert.

Smagning og rundvisning på Thornæs Destilleri
Ved denne smagning skal du besøge Thornæs Destilleri nær Helsinge. Her fremstilles der lidt for enhver smag, men fokus er særligt på gin og whisky. Du får mulighed for at smage på alle de gode sager, der produceres i destilleriet og derudover får du også en tur rundt for at se hvordan produktionen foregår.

Pris: 180 kr. per deltager
Sted: Thornæs Destilleri nær Helsinge
Læs mere om smagningen her

Ophold for 2 på Brænderiet Limfjorden
Vi slutter af med en anderleds oplevelse hos Brænderiet Limfjorden. Her inkluderer smagningen også et hytteophold med en overnatning i en af brænderiets hyggelige træhytter.

Fra kl. 16.30 er der smagning og rundvisning, hvor i bydes på smagning af fire af brænderiets forskellige produkter, samt dagens platte, som består af 10-20 småretter.

Pris: 1.540 kr. for 2 personer
Sted: Brænderiet Limfjorden i Sundsøre
Læs mere om smagningen her

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed