Ginsmagning København

Forfriskende sommer cocktail

En ginsmagning i København er en fantastisk oplevelse at dele med venner, familie, kæreste eller kolleger. København byder på masser af fantastiske steder, hvor du kan opleve gin i dens mange former. Her bydes du på nye smagsoplevelser og får lov til at prøve gin på mange forskellige måder. Uanset om det er mest er til gin som ren spiritus eller til gin i drinks, så findes der en ginsmagning i København, som du vil elske at deltage i.

En ginsmagning er en oplevelse, hvor du ikke blot får lov til at smage på forskellige slags gin og typer af gin, som du måske ikke har prøvet før, men også får en del af de historier, der følger med når gin skabes. Hvordan er historien om gin og hvordan skabes den smagsrige spiritus, som kommer i så mange forskellige varianter. Disse spørgsmål vil du også få svar på ved langt de fleste ginsmagninger i København.

Læs også: De fem bedste drinks med gin

Hvis du er nysgerrig på hvordan gin skabes og hvordan det egentlig foregår inde i destilleriet, så er en ginsmagning som den hos Copenhagen Distillery et oplagt bud på en perfekt ginsmagning i København. Her kan du smage på alverdens forskellige typer af gin, men du får også en rundvisning i destilleriet og alle de gode historier om hvordan spiritussen bliver til. Er du derimod mest til gin og tonic, samt lidt lækkert ved siden af, så arrangerer Two Socks en fremragende ginsmagning, som også inkluderer tapas.

Gin er for alvor blomstret op i de senere år, som en af de mest populære former for spiritus i Danmark. En af de primære grunde til den øgede popularitet er alsidigheden som gin tilbyder. Den kan både drikkes rent, men findes også i mange smagsvarianter, f.eks. baseret på diverse frugter. Det gør den særligt egnet til en lang række af cocktails, hvor den bl.a. kan mixes med alt fra tonic, til rosenvand og hyldeblomst sodavand. Er man til en klassiker, så går man heller aldrig galt i byen med en Gin Hass.