TilbudVin

Prøv en smagekasse og få spændende vin leveret lige til døren

Et godt glas rødvin

Med en smagekasse får du en masse forskellige vine inden for en bestemt kategori. En smagekasse er således en oplagt mulighed for at prøve en masse forskelligt. Det kan være du er nysgerrig og gerne vil udvide din horisont inden for en bestemt type vin eller måske står du og mangler inspiration til, hvilken vin, der skal være din næste favorit. 

Uanset hvad, der er årsagen så kan du udforske en masse nye vine med en smagekasse. Det giver dig også muligheden for at få lidt af hvert med hjem, så du har noget forskelligt at servere alt efter, hvilken mad der skal på bordet. For til god mad hører sig et godt glas.

Vi har samlet nogle gode tilbud til dig på smagekasser her på siden. Der er lidt forskelligt at vælge imellem, så vi håber, at du finder noget, der falder i din smag.

Rødvin – De 4 “store” Italienske – 849 kr. (SPAR 393 kr.)
Tag en tur med til vinlandet Italien, der er kendt for sine gode rødvine. Med denne smagekasse kan du prøve nogle af de mest kendte og anerkendte rødvine fra Italien. Kassen inkluderer vine fra de 4 store klassikere Brunello di Montalcino, Amarone della Valpolicella, Barolo og Barbaresco.

Følgende 4 vine er inkluderet i kassen:

  • Pecchenino, Barolo San Giuseppe
  • Luca Bosio, Barbaresco
  • Marchesato Degli Aleramicis Brunello fra 2012
  • Lenotti, Amarone Classico Black Label

Med denne smagekasse får du vin med masser af karakter, intensitet og smag. Og lige nu sparer du hele 393 kr. ift. normalprisen.

Rødvin – Top 3 Spanien – 349 kr. (SPAR 239 kr.)
Gå på opdagelse i de spanske druer med denne smagekasse. Kassen indeholder de 3 mest solgte spanske rødvine fra vildmedvin.dk. Så det er de populære rødvine, der er fundet frem her. Kassen er en fantastisk mulighed for at se, hvad Spanien har at byde på inden for rødvin.

Vinene i smagekassen er komplekse og frugtige – og du kan prøve disse 3 populære rødvine fra Spanien for blot 349 kr. Du sparer hele 40%, hvis du slår til nu.

Hvidvin – Sauvignon Blanc Smagekasse – 599 kr. (SPAR 241 kr.)
Med denne smagekasse får du en god varieret pakke af Sauvignon Blanc vine. Det giver dig muligheden for at blive klogere på, hvilke forskellige varianter der er inden for denne druesort, og samtidig hvilken af disse, du synes smager bedst. 

For Sauvignon Blanc spænder bredt i sin smagsprofil – lige fra den mineralske og sprøde sancerre fra Loire til den newzealandske udgave med smagsnuancer af græs, hyldeblomst og stikkelsbær. Prøv lidt af det hele med 6 Sauvignon Blanc vine til kun 599 kr. 

Hvidvins ABC Smagekasse – 279 kr. (SPAR 98 kr.)
Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc. 3 af de mest kendte druesorter, når vi snakker hvidvin. Og det er netop disse 3 klassikere du får med i denne smagekasse. Så kan du prøve de store navne inden for hvidvin på én gang og finde ud af, hvilken druesort, der er mest dig – og så kun for 279 kr.!

Ved køb af denne smagekasse får du 3 aromatiske hvidvine. Med Riesling og Sauvignon Blanc har du to vine karakteriseret af friskhed og lethed. Disse vine er gode til lette retter såsom fisk eller skaldyr. Chardonnay er en mere cremet mundfølelse med noter af modne gyldne frugter. Den passer godt til cremede retter med eksempelvis fisk eller kylling. Alt i alt en kasse med lidt forskellige hvidvinslækkerier at vælge imellem.

Den Ultimative Rosé Smagekasse – 599 kr. (SPAR 384 kr.)

Hvis du elsker rosévin eller vil finde ud af, hvilken rosévin der falder mest i din smag, så er dette smagekassen til dig. Lige nu får du hele 9 forskellige flasker rosé for kun 599 kr. Det må siges at være meget vin for pengene. 

Rosévinene i kassen spænder bredt, så du får smagt hele paletten inden for rosévin. Det er således en oplagt mulighed for, at du kan finde din næste favorit rosé. Rosévin er. også perfekt til sommeraftener på terrassen, og hvis du bestiller nu, kan du få leveret kassen inden for 1-2 dage. Så er du klar til den danske sommer.

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed