Betingelser

Følgende betingelser gælder for alle smagninger vist på Greattaste.dk medmindre andet er skriftligt aftalt med Greattaste.dk.

Ved spørgsmål bedes du kontakte mail@greattaste.dk.

Greattaste.dk tilbyder udelukkende eksponering af arrangørens smagninger og kan ikke stilles til ansvar for selve smagningen og dennes afholdelse. Det er alene arrangøren, der er ansvarlig for den afholdte smagning, priser, booking mm.

1.1 Betaling

Betaling skal ske til det anførte kontonummer på den fremsendte faktura. Alle betalinger skal ske forud for aktivering af smagningen og jf. de anførte betingelser på den fremsendte faktura. Betalingen dækker den valgte periode, se sektion 1.2.

1.2 Prisliste per 01.05.2023

Alle priser er eksklusiv moms.

1.2.1 Visning af én smagning:
Visning af arrangørens smagninger gælder i vores generelle oversigt over smagninger i Danmark, se den her.
3 måneder: 129 kr.
6 måneder: 249 kr.
12 måneder: 399 kr.

1.2.2 Rabat ved flere smagninger:
2-3 smagninger: 15% rabat
+4 smagninger: 25% rabat

1.2.3 Trackinglink
Arrangører, der kan tilbyde trackinglink til tracking af bookinger skabt via vores link tilbydes yderligere 50% rabat på priserne angivet i sektion 1.2.1. Der stilles krav om minimum 10% kommission og en cookielevetid på 30 dage.

1.3 Bindingsperiode

Alle arrangører er kun bundet i den periode de har betalt for. Enhver smagning kan forlænges, men dette er ikke et krav. Ved ønske om forlængelse skal denne bekræftes skriftligt til mail@greattaste.dk. I tilfælde hvor arrangøren ikke giver besked om ønsket forlængelse, så fjernes smagningen fra oversigten ved udløbet af den betalte periode (3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder).

1.4 Opsigelse

En arrangør kan til enhver tid vælge at opsige annoncen på Greattaste.dk. Ved ønske om opsigelse refunderes allerede betalte penge ikke. Medmindre andet er aftalt, så vil smagningen være aktiv på Greattaste.dk indtil udløb af den betalte periode.

Opsigelse skal ske skriftligt til mail@greattaste.dk.