Denne oplevelse finder sted den 23. oktober, 2024.
Det er et scoop for os at kunne invitere til winemakers dinner med Christopher Cannan fra Clos Figueras.
Christopher Cannan, en institution i den europæiske vinbranche, stiftede i 1997, Clos Figueras i samarbejde med Rene Barbier (Clos Mogador). Allerede tredje årgang af Clos Figueras’ topvin Clos Figueres 2001 fik 96 point Robert Parker. Alle årgange siden da, har fået 94-96 point af selvsamme. En succes var skabt, og i dag er Clos Figueras en af topproducenterne i Priorat. Vingården blev økologisk certificeret i 2015.
Sideløbende hermed blev Christopher Cannan’s datter Anne-Josephine Cannan uddannet ønolog og involveret i driften. Hun har i dag ansvaret for deres Montsant projekt, Poblets del Montsant. Hun er også involveret i produktionen på Clos Figueras, og vi bliver ikke overrasket hvis hun i løbet af få år overtager ansvaret for Clos Figueras. Derfor skal vi selvfølgelig også smage nogle af hendes vine fra Montsant.
Kom og mød manden bag Clos Figueras, smag hans og Anne-Josephine’s vine i symbiose med Aristo’s gourmetmad. Der bliver serveret 4 retter og 8 vine bl.a. to årgange af Clos Figueras.